????

God kväll..

Sitter här med en massa tankar inom mig, men jag får inte riktigt ut dem, jag får inte den rätta känslan av att sitta här och skriva... kanske ska med karin hem imon.. :) Alltid trevligt :P Tycker om karin, och hennes famlij, dom är trevliga..

Äh, jag har inget att skriva ändå... :S

Peking express :P

Oj, klockan är jättemycket, men jag och vi andra dumnöt som är här uppe har vänt så inne fasen på dygnet så för mig känns det som att klockan typ är tio på kvällen.. ;) Inte bra nu när man ska hem imon och komma tillbaka till rutinerna. Det har varit väldigt roligt här uppe iaf, festade på fredan, skojskoj,.. Sen festade danne o karin på lördan med, men jag var inte riktigt på humör, sen blev emmy dålig så vi gick hem, men vi hade de trevligt hemma, och dom på trappan :) Fint när man kan dela på sig utan att det blir besvär..

Idag har vi kollat på mulan och herkules, haft lite disney dag på ngt vis.. sen gick emmy och jag o handlade, och sen efter ex antal timmar blev det pizza, som danne och karin hämtade, så snällt av dem. Jag diskade under tiden :D

I morgon, eller idag, åker man hem. Ska bli tråkigt på ett vis, men ändå skönt, saknar stefan och lady, o smirre.. :S Inte varit utan dem så länge, men man är van vid att de alltid är nära, och just nu är dem ganska långt borta.. :S Men det ska bli skönt att se dem imon.. ska kramas med stefan, och leka med Lady,, (o så lite träning såklart, det har hon nog inte fått så mycket av den senaste tiden:P, ungefär sen jag åkte. )

Pratade med någon som gjorde mig väldigt glad, eller kanske inte personen i frågan, utan mer det jag tyckte o så. Det kändes fruktansvärt bra, och jag ångrar inte en sekund att jag ringde. Ska bli skönt att träffa dem som ligger nära hjärtat när man kommer hem... :)

Ana

Norrköping

Hej o hå!
Längesen man skrev här, men tänkte skriva några rader.. Inte för att jag har något vettigt att skriva, men det kan man väl skriva lite ändå;)

Vi åker idag, jag emmy o Karin.. är snart på språng mot peking som de så vackert kallar norrköping, ska vara där ändå tills måndag. Kommer hem vid klockan halv tio typ.. kommer bli så skoj hos daniel, det ska bli kul att se honom, det var längesen man såg den surikaten ;)

Vi ska ut och festa har man hört, hehe, lite planerat kanske. ler. Får väl skriva mer när man kommit hem. Vet att jag kommer sakna min lilla familj, men lilla lady och stefan.. :( Tur att man får vara hos dem efter fyra dagar.. ;)

Ana*

RSS 2.0