Nattligt farande

Har precis kommit hem från oskarshamn, Stefan har jouren och fick larm, och jag mitt pucko kan ju aldrig bara stanna hemma, fast att jag vet att det kan ta lång tid. Så jag följde med, som tur var löste han det ganska snabbt, det tog bara lite mer än en timme, och då inräknad körtid, så det tog ju nästan ingen tid alls.

Har ångest för att jag inte tog med datorn hem,.. hade faktiskt behövt skriva på analysen, men nu får jag helt enkelt sitta uppe i morgon tills den är klar. Varför ska jag alltid lura mig själv? Äh, jag är knäpp!

Har så mycket funderingar inom mig, men vet inte vart jag ska skriva ner dem. Vill inte att någon annan ska läsa dem, så jag kan ju knappast skriva dem här, och visst jag har en dagbok, men jag kan ju aldrig vara säker på att inte Stefan läser den. Jag tror ju verkligen inte att han skulle gör det, men eftersom att jag inte kan vara säker kan jag inte skriva om det som jag skulle behöva. Tänk om en del visste vad jag går och tänker på ibland.. suck, det skulle bli långa diskussioner och dumförklaranden.. ojoj... ;) Tur jag håller det för mig själv, speciellt när jag inte vet vad jag vill om vissa saker, jag bara tycker typ.. äh det är svårt att förklara...

Nej, nu ska jag spela lite på hamsterpaj sen ska jag nog sova så jag orkar vara uppe i morgon..

Puss och Kram

// Ana

Förvirrad

Hur jag än vrider och vänder mig, kan jag inte komma på vad det var jag skulle skriva om. Vi har Svenska och ska skriva ett Pm, men jag kommer inte på vad det var ja skulle skriva om. Jag hade en skitbra idé förra gången, men nu vet jag inte vart den har tagit vägen, den har bara försvunnit ut i tomma intet, eller så har jag tappat det bara. Jag vet i fan!

Sen har jag en sån jävla ångest, för ja ska jobba i helgen, men jag har konfimonstrena samtidigt och jag vet verkligen inte vad ja ska göra. Jag har ju sagt att jag ska jobba, och jag VILL verkligen jobba, men sen har jag ju konfabarnen.... ångesten sitter hårt. Sen kommer danne ner, men ja kommer väl inte hinna träffa honom heller.. :S Åhh, SUCK på allt. Nu pallar inte ja sitta här, känner hur deppi jag börjar bli så ja vandrar vidare.


// Ana

Små tankar

Hallu i datorn.

Sitter i mysrummet och ska egentligen jobba, men har mina tankar på andra håll idag. Vet inte riktigt, men tankarna kan inte riktigt samla sig runt det jag ska. Karin, emmy och jag ska ha en debatt och vara för tvång på faderskapstest. Det ska bli en rolig diskussion ;) Tänk om det skulle bli lag på det, vad många förhållanden som skulle gå i stöpet. haha. Ond jag är.:P

Jag har ett problem, jag går och väntar på att någon ska prata med mig, men den personen verkar ha väldigt svårt för det, vilket sårar mig. Jag trodde den personen visste att jag fanns för den, men det gör den väl inte. Eller så kan den inte öppna sig. Jag vet inte, men det sårar att den inte anser mig värdig att prata med.

Kan bara hoppas på att personen kommer till mig förr eller senare, för jag kan inte tvinga den. Vi får väl hoppas och se.

// Ana

Måndagkväll!

Suck. Har nyligen kommit hem, dags att ta en macka och gå och nana. Varit en rolig dag idag. Fast det var inte så kul att få bakläxa i dag, fast var ju inte direkt ensam om det. Men hade Sara och jag fått redovisa klart så hade vi tagit upp det. Men det fick vi ju inte, och vi tänker då fan inte redovisa om bara för att läraren kukar det!

Aja, vi släpper det nu. Sen följde jag o karin med emmy hem. Det var skoj, tränade Ludde lite, alltid sköj. Han har blivit så duktig så.. ;) Sen såg vi på sjunde himlen, eller emmy o karin och delvis John, jag la patianter, tycker det är trist att glo tv. :P Tro det eller ej.

Sen åkte vi in till högsby och hade skoj i väntsalen vid resecentrum. Emmy och Karin klättrade in i alla skåpen som fanns där! Vi skulle haft karins kamra då alltså ;) Sen gick vi vidare till församlingshemmet. Det var trevligt, och vi tre spelade fotboll.. :P Skoj som fasen var det.

Nä, nu ska jag ta en macka och sen sussa. Ha det vackert!

// Anna

Borttappad

Jag trodde att jag hade det mesta under kontroll men det hade jag inte! Jag har missat så mycket genom att ta ett steg tillbaka för att hinna med mig själv. Nu vet jag inte längre om det var rätt eller fel?

Egentligen borde det inte vara mer än rätt, jag måste ha tid med andra saker med, speciellt mig själv. Men allt jag missat då? Allt jag var där om förr? Betyder inte det mer? Svårt val, men helt ärligt tror jag att jag gjort rätt. Och den som vet vad jag pratar om, skulle hållt med.

Man tror man vet så mycket, men det gör man inte.

Har jobbat idag, det har varit riktigt kul, min arbetsgivare och jag fetade oss på lunchen och åt äppelkaka o delicatobollar! :P Lite skoj måste vi juh ha osså. ;)

Har lovat honom att träna hans nya hund medan han är borta, och det ser jag verkligen fram emot, vill börja nu NU! ;) Tokiga jag.. :)

Sitter och väntar på att tiden ska rulla så det händer något, allt känns så stilla, och det är det nog med.
Ska försöka hitta på ngt nu, om inte annat kan man ju alltid röka :P haha.

//Ana


Hösten håller sina armar runt oss alla..

Nu ni! Nu är det höst! Visserligen har det varit ganska så fint väder idag, men det märks ändå på alla löven som blandas på marken. Alla dess färger som man kan förundras över om man bara tar sig tid till det. Men vem har den tiden? Nä, trodde inte det heller.
'
Sara och ja redovisade idag, men en av lärarna tog lite väl stor plats. Visserligen bra eftersom vår klass är rätt tyst, men de fick inte så stor chans att säga ngt heller ;)

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli halv åtta. Ska se vänner då, sen ska jag ut med Lady. Ska bli skönt, men kallt. Och det hade ju varit kul att ha sällskap någon kväll i veckan. Men imon får ja juh det. Då kommer karin till mig, och kanske Emmy. Hoppas. Sara svek oss.. :( Ledsen i ögat för det, men de skiter la hon i :D

Nops, nu ska ja snart ut i hösten, så den kan hålla sina armar runt mig,

Ha de vackert...

// Ana

RSS 2.0