Suck över mig själv

Suck.

Jag vet att jag egentligen borde plugga, det var därför jag stannade kvar här idag.. :S Men jag verkar inte riktigt vilja ta tummen ur.. Jag vet hur jag själv är, jag kommer inte göra något nu, jag har tappat all fokus., Sen kommer jag få sätta mig när jag kommer hem, och stefan kommer gnälla över att jag alltid pluggar hemma.. :/ Så suck på mig idag.

Idag har vi provat ut studentmössor, och skickat efter... så nu måste jag verkligen jobba på. Fattig blev man på en underskrift.. men man får väl ta det, antar jag.. :/ Fan va jag är negativ idag.. orka med sig själv? Nää..

Palla skriva mer? Inget vetttigt att delge ändå..

// Ana

Uppror

Fan! Jag har ett sånt uppror inom mig och jag vet inte hur jag ska få det att sluta! Jag har så mycket känslor och allt förvirrar mig, jag vill, men vill inte. Jag vet, men vet inte.. jag känner, men känner inte. Jag är helt bortkommen i min egen värld...:S Känns inte alls bra..

Sitter just nu och ska börja lektionen nu, Läraren klev precis innanför dörren.. Blä, vill inte. Det är skoltidning, det går åt helvete ändå.. palla inte mer. Skriver mer en annan dag..

Fuck it all.

// Ana


Hur ska man hinna allt?

Djup suck.

Jag känner verkligen så, hur ska jag hinna allt. I morgon har jag muntligt NP, jag hoppas att det går bra. På fredag ska hemtentan vara inne, började på den nyss men hann inte långt innan jag körde fast och hittar inte ngt varken på internet eller i boken. Sen ska psykologin och religionen vara inne på måndag, plus en massa artiklar till skoltidningen, oj jag glömde att jag ska ha prov i kulturen på fredag med.. :S Hur fan ska jag hinna allt, jag har varken tid eller koncentration till att sitta o plugga från det att jag kommer hem till det att jag ska sova! Jag känner verkligen att tiden rinner iväg för mig och alla andra hinner med, men inte jag!!!

har fått en ny uppskrivnings tid med, hur ska jag hinna plugga på det, när det är så mycket i skolan? åhhhh! Jag vet verkligen inte, o inte blir det bättre av att jag sitter här o slösar tid på att skriva ner de jag känner, men jag kände att det var tvunget att få ur mig, ja pallar inte allt!

Ska fortsätta med psykologin nu, hoppas att det går bättre än med hemtentan. Ska försöka komma ihåg karins brev till imon.

// Ana

Höstensbravader

Uscha! Nu märks det verkligen på mig att det är höst, jag är snorig och har varit i tre veckor typ, det slutar aldrig!
Sen så försover jag mig konstant, jag kan inte sova riktigt om nätterna för jag är snorig! Usch vad jag klagar idag!

Vad har hänt de senaste dagarna då? Igår hade emmy, jag och Sara roligt iaf. Först efter skolan så var Emmy och jag på Karlssons och köpte julgardiner, dem var så fina! Ska nog dit i eftermiddag och köpa fler verkar det som.. ;) Vi har alldeles för många fönster hemma! Men det kommer bli så fint, jag längtar verkligen till julen, det är första gången i hela mitt liv som jag verkligen längtar efter den, det är en underbar upplevelse, att jag inte fått känna den förr.

Efter det kom Sara och vi tre åt på ceema, emmy o jag delade på en mexicana tror ja den hette, och Sara tog en grekisk sallad. Efter tävlade emmy och jag om vem som kunde äta flest jalapeno eller va fan de heter. :P Jag vann med 7-6.. ;) Vem är bäst?? Jaag är bara bääääst! haha.

Efter det åkte vi hem till Lena en sväng och spenderade lite tid med hennes soffa medans hon var och handlade. Sen efter det åkte vi till församlingshemmet, hände inte mycket där. Emmy och jag hade världens race till press, haha, det gick som faen, och vi var framme alldeles för tidigt... ;) Men det var sköj, och uttröttande!

Sen kom man hem, tog hand om de sista svamparna, stekte några av dem och åt.. mumsigt*
Gick och la sig, sen fick man gå upp för att gå ner och lägga sig på soffan! :P Så stefan fick sova lite inatt, och inte jag... :P

Höstlov/Höstplåga?

Höstlov? Helt ärligt, nää, detta har fan inte varit något jävla lov alltså. Gått och lagt sig runt klockan åtta varje kväll, gått upp klockan tio i sex, jobbat hela jävla dagen och sen sovit igen när man kommit hem runt fem sex.. Pallat göra något annat, nää. Min kropp har varit hela skitslut! Nää, det har fan varit en plåga! Men förbannat roligt också för annars hade jag fakitskt inte jobbat!

Roger åkte ikväll, hann inte säga hejdå för han var inte där när jag åkte hem. Ska bli en fruktansvärt rolig dag i morgon och se hur det går för den nya, för jag tänker inte låta henne sitta på sin röv om hon nu tror det. Som hon gjort de senaste dagarna.. nää fy fan! Usch så negativ du är Anna!!!


Suck, jag är nog lite negativ idag, men det får omvärlden ta helt enkelt. Jag ska lulla mig härefrån nu, ska snart gå lång promenad idag, har syndat i dag så! Det blir den vanliga nattpromenixen! :P
Ha det vackert, ska väl nana snart med ska upp vid tio i sex i morgon, sen på söndag ska jag med karin till växjö på utställning! Ska bli riktigt intressant, de ställer schäfer samma dag så jag ska kolla lite på det med och höra mig för. Hade tänkt ställa Lady snart, sccchhhiiihiii :D

Nääääää, Hej då!!!

// Ana

RSS 2.0